Ondersteuning bij problemen


Bij het gebruik van computers en randapparatuur kunnen problemen optreden en kunt u weleens hulp van een expert gebruiken. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw probleem voor te leggen en wellicht hebben wij een passende oplossing voor u.

Wij hebben ervaring met allerlei computerapparatuur en software. Van Microsoft Windows tot Linux en Apple Macintosh producten. Wij staan klaar voor particulieren, professionals, midden- en kleinbedrijf en het is niet vereist om bij ons een abonnement af te nemen. Wanneer u ons nodig hebt belt u, wij plannen een afspraak in en helpen het probleem op te lossen, en vervolgens kunt u weer verder. Naast ondersteuning voor computers en servers kunnen wij u ook helpen met netwerkapparatuur, printers, kopieermachines, scanners, faxen en multifunctieapparatuur.

Is uw computer of printer defect? Neem dan even contact op om te horen wat verstandiger is; vernieuwen of repararen. Wij geven altijd eerlijk advies.

Wij zijn gebaseerd in Leeuwarden en werken daarom voornamelijk in Friesland. Maar ook buiten Friesland hebben wij klanten. Veel problemen zijn vaak op afstand op te lossen. Wij gebruiken hiervoor voornamelijk Teamviewer, een bewezen oplossing op het gebied van probleemoplossing op afstand.

 

Onze contactgegevens: 

Telefoonnummer: 058 2120288
E-mailadres: info@jellemaautomatisering.nl