Servers en netwerken


Dedicated, co-located en virtuele servers – wij ondersteunen en leveren vrijwel alle mogelijkheden. Wij hebben ervaring met onder andere VMware, Microsoft, Novell, Mac OS en Linux software en HP, Dell, Fujitsu Siemens en andere apparatuur.

Wij leveren en ondersteunen voor professionals en midden- en kleinbedrijf serveroplossingen op maat. Zodra men met meerdere computers werkt in een kantooromgeving ligt het gebruik van een centrale opslag voor de hand. Welke apparatuur en software nodig is om dit doel te volbrengen is een vraagstuk waar wij al veel vaker mee te maken hebben gehad, en waar wij een passende oplossing voor kunnen aanbieden, installeren en onderhouden. Zodra de eisen aan de functionaliteit van een server en bijbehorend netwerk samen met u in kaart zijn gebracht kunnen we gericht een geschikte oplossing aanbieden en deze van begin tot eind verzorgen.

Naast de serverapparatuur, die een centrale plek biedt voor uw programma’s en gegevens, is ook de aanleg en het onderhoud aan netwerken mogelijk. Naast werkstations, servers, netwerkapparatuur en internetapparatuur leveren en ondersteunen wij ook (netwerk)printers, kopieermachines, scanners, faxen en multifunctieapparatuur. Ook als u bestaande apparatuur hebt waar onderhoud aan gepleegd moet worden kunnen wij u helpen. Wij hebben veel kennis van het Linux serverplatform en diverse open-source pakketten, alsmede Microsoft Windows Serverplatformen en de daarbij behorende Microsoft softwareoplossingen. Een combinatie van open-source en betaalde software is bij ons ook goed mogelijk, mede dankzij de mogelijkheden van het VMware virtualisatiesysteem. Naast ervaring met Windows, Linux en VMware ondersteunen wij ook Macintosh oplossingen, dus uw MacBook of iMac wordt niet aan de kant geschoven, maar juist volledig ondersteund.